Националното състезание по творческо писане на английски език

21.04.2015 / 13:35

Милица Русева, ученичка от 9 „в” клас на ГПЗЕ „Захарий Стоянов“ – Сливен спечели трето място в своята категория на Националното състезание по творческо писане на английски език!

Състезанието се проведе на 09.02.2015г. в нашето училище. Всички съчинения бяха оценени от жури, съставено от американски и български съдии. Състезанието и тази година беше много оспорвано, но същите се справиха с трудната задача да изберат най-талантливите и креативни творби.

Можете да намерите списъка с имената на победителите на http://www.creativewriting-bg.com/assets/2015-National-Results.pdf

Съчиненията на класираните от първо до трето място ще бъдат публикувани на сайта http://www.creativewriting-bg.com/, за да могат да бъдат прочетени от всички настоящи и бъдещи участници в състезанието, както и от други любители на английския език и творческото писане.

Всички ученици-победители са поканени на церемонията по награждаването, която ще се състои в Американския Университет в Благоевград на 25 април. Поздравления за Милица и за нейната учителка Магдалена Енчева.

Пожелаваме им много нови успехи и творческо мислене.

 
 

Copyright © 2008-2024 Профилирана гимназия с преподаване на западни езици "Захарий Стоянов" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев