Заслужени награди за ПГПЗЕ „Захарий Стоянов“

Лауреатът в категория "Учител на годината", г-жа Ненчева
29.10.2016 / 00:13

На 28 октомври 2016 год. в РУО-Сливен се проведе тържество по повод Деня на народните будители. За пета поредна година бе връчена наградата „Софроний Врачански“ на РУО- Сливен. Тя се връчва за високи постижения в системата на народната просвета или цялостна високопрофесионална дейност в областта на просветата. Наградата е индивидуална или колективна и се присъжда на директори, учители и педагогически екипи от детските и учебни заведения на територията на Област Сливен.

В категория „Екип, колектив на годината" в системата на средното образование, удостоен с отличието т.г., е екипът на Езиковата гимназия „Захарий Стоянов“ за високи постижения в сферата на образованието: в учебно- възпитателния процес, в областни и национални олимпиади, държавни зрелостни изпити, международни и национални конкурси в извънкласните дейности и др.

В категория „Учител на годината" в гимназиален етап на образование е удостоена Величка Илиева Ненчева– учител по история и цивилизация, която бе предложена за номинация и удостояване с наградата за цялостната й педагогическа и извънкласна работа, както и за високите постижения на нейните ученици.

Това са поредните награди на името на „Софроний Врачански“ за Езиковата гимназия в нашия град, след като през 2012 носител на най-високото отличие, Специалната награда „Софроний Врачански“, бе г-жа Надежда Койчева-учител по немски език, а през 2014, носител на високото отличие е Соня Келеведжиева- учител по български език и литература.

Това е признание за труда на учителите от ПГПЗЕ „Захарий Стоянов“ за всеотдайността в работата им за възпитанието и обучението на младите хора от Сливен.

Мотивирани сме да работим все така дръзновено, с любов и ентусиазъм и в идните години!

 
 

Copyright © 2008-2024 Профилирана гимназия с преподаване на западни езици "Захарий Стоянов" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев