ПГПЗЕ “Захарий Стоянов” ще бъде домакин на есенния турнир по реч и дебати

Отборът на ТГПЗЕ "Захарий Стоянов"
07.12.2017 / 17:09

На 9-10 декември 2017 г. Сливен посреща 370 души, като 270 от тях ще са ученици от цяла България, които ще участват в турнир по реч и дебати на английски език в ПГПЗЕ “Захарий Стоянов”, Сливен. Теще се състезават в следните 5 дисциплини на английски език: дебати, публична реч, драматически дует, рецитиране на проза и рецитиране на поезия. Награди ще бъдат връчени за всяка една от тези категории, както и за цялостно отборно представяне.

Фондация“БЕСТ” е основана през 2013 година и предоставя на българските ученици, изучаващи английски език, възможност да бъдат част от общност, където не само да усъвършенстват уменията си по чуждия език, но и да постигнат личностно развитие. “БЕСТ” си поставя за цел да мотивира учениците да мислят критически, да се изразяват креативно, и да бъдат част от общество, което активно се интересува от бъдещето и успеха на България.

Тази година, след общо 5 награди на минали турнири, отборът на ПГПЗЕ „порастна” с още няколко участници, общо 37! Пожелаваме им успех и смело да следват мечтите си!

 
 

Copyright © 2008-2024 Профилирана гимназия с преподаване на западни езици "Захарий Стоянов" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев