Учител от ПГПЗЕ "Захарий Стоянов" носител на наградата "Софроний Врачански"

Ани Иванова - носител на наградата за млад учител
05.11.2018 / 17:28

Носител на наградата „Софроний Врачански” в категория „Млад учител – успешен старт в професията” тази година е наш колега – Ани Иванова –учител по български език и литература. На 31 октомври на тържествена церемония в Регионално управление на образованието – Сливен, Ани Иванова заслужено получи високото отличие сред останалите номинирани педагози в Сливенска област на основание публикации на статии в печатни издания, като „Аз Буки“, участие в научни конференции и публикации в сборник от научни разработки на Пловдивски университет.

Освен високи професионални постижения, наградата се присъжда и за гражданска активност. Младият педагог е инициатор и организатор на множество кампании, спортни празници, литературна вечер в ПГПЗЕ „З.Стоянов“, почистване на района около училището, концертни и театрални изяви, като приобщава децата на езикова гимназия и възпитава отговорност и принадлежност към институцията.

Честито, Ани Иванова! Нека одухотвореността и творческия потенциал продължават да вдъхновяват учители и ученици за полет на душата и едно по-светло бъдеще за всички нас!

Още снимки от новината

Ани Иванова - носител на наградата за млад учител
Връчване на наградата "Софроний Врачански" за млад учител

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Профилирана гимназия с преподаване на западни езици "Захарий Стоянов" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев