ПГПЗЕ "Захарий Стоянов" открива новата учебна година под надслов "НА ПЪТЯ ЖИВОТЪТ Е С ПРЕДИМСТВО!"

ПГПЗЕ "Захарий Стоянов" открива новата учебна година под надслов "НА ПЪТЯ ЖИВОТЪТ Е С ПРЕДИМСТВО!"
12.09.2023 / 14:46

С настъпването на новата учебна година отново се очаква засилен поток от придвижващи се към и от училищата деца и младежи. За съжаление, статистиката на МВР и НСИ сочи, че 3 деца губят живота си на пътя всеки месец в България.

 

ПГПЗЕ "Захарий Стоянов" открива новата учебна година под надслов "НА ПЪТЯ ЖИВОТЪТ Е С ПРЕДИМСТВО!".

Вярваме, че като институция, като учители, като граждани, всички, сме ангажирани да формираме чувство на отговорност и разбиране за значимостта на границите и нормите, както и спазването им у учениците - нашите деца!

С посрещането на осмокласниците и завръщането в класните стаи на останалите ученици и учители искаме да поставим на фокус наболялата тема за "войната" по пътищата, за неспазването на пътния правилник, за шофьорската липса на толерантност.

 

Уважаеми родителите, колеги, ученици, приятели, граждани, включете се в нашето мирно шествие под надслов: "НА ПЪТЯ ЖИВОТЪТ Е С ПРЕДИМСТВО!", което ще започне от малката сграда, около 11ч. на 15.09, след тържественото откриване на учебната година и ще продължи до голямата сграда.

 

"Децата не са случайни гости в нашите домове. Те са ни дадени временно, за да ги обичаме и да им предадем основните ценности, върху които ще построят бъдещия си живот."

Д-р Джеймс Добсън

 
 

Copyright © 2008-2024 Профилирана гимназия с преподаване на западни езици "Захарий Стоянов" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев