Успешно придобиване на немски езикови дипломи - I ниво /DSD I/

НЕМСКИ ЕЗИК
27.06.2024 / 12:11

През месец март немскоезични ученици от 9Г, 9Д и 10Г,10Д клас положиха писмен и устен изпит за ниво В1. След като всички изпитни работи бяха проверени от немска комисия към Централата на конференцията на министрите във ФР Германия и съгласно постигнатия общ брой точки, нашите гимназисти се представиха отлично на всички изпитни компоненти, което е доказателство за тяхната интензивна и задълбочена подготовка в гимназията. Поздравяваме всички ученици за техните отлични резултати! Езиковият сертификат дава предимство при кандидастване за работа и е доказателство за самостоятелно владеене на езика. DSD I покрива ниво А2 и B1, като удостоверява езиковите знания, нужни за приемане в немски колеж или подготвителен курс за съответната специалност при следване в Германия!

През месец септември официално ще бъдат връчени немските езикови дипломи за ниво В1 на 39 гимназисти, както и 14 удостоверения за ниво А2.

Пожелаваме на всички ученици същия успех по пътя към овладяване на езикови знания и за най високото ниво -B2/ C1 -DSD II !

Още снимки от новината

НЕМСКИ ЕЗИК

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Профилирана гимназия с преподаване на западни езици "Захарий Стоянов" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев