Учител от ГПЗЕ Захарий Стоянов“ със специалната награда „Софроний Врачански“

Учител от ГПЗЕ Захарий Стоянов“ със специалната награда „Софроний Врачански“
01.11.2014 / 14:34

На 31 октомври 2014 година в РИО-Сливен се проведе празник на духовността за Деня на народните будители. За трета поредна година бе връчена награда на Регионален инспекторат по образование- Сливен в системата на народната просвета по случай Деня на народните будители- „Софроний Врачански”. Грамотите, почетните знаци, както и Специалната награда- плакет „Софроний Врачански” с грамота, бяха връчени от г-жа Бисерка Михалева- Началник на РИО - Сливен. Наградата се връчва за високи постижения или цялостна високопрофесионална дейност в областта на просветата. Присъжда се на директори, учители и педагогически екипи от детските и учебни заведения на територията на Област Сливен.

Педагогическият колектив при ГПЗЕ „Захарий Стоянов“ номинира учителите от катедра „Немски език“ за "Екип на годината- 2014", колегата по английски език Магдалена Енчева за „Млад учител- успешен старт в професията” и Соня Келеведжиева- учител по български език и литература, в категорията „Активни педагози – преди и сега”.

За носител на Специалната награда – плакет „Софроний Врачански” и грамота бе определена г-жа Соня Тенева Келеведжиева - ГПЗЕ „Захарий Стоянов” – гр. Сливен – събрала най-много гласове при тайното гласуване на комисията.

Соня Келеведжиева благодари за високото отличие и сподели: „Благодаря, уважаема госпожо Михалева . Чрез Вас благодаря на комисията, която ми присъжда високата награда, но искам да отправя думи на признателност и към колегите ми от ГПЗЕ „Захарий Стоянов“ за номинацията. Всеки един от тях заслужава признание заради високия си професионализъм и всеотдайност за младите хора на Сливен. Наградата приемам с вълнение и благодарност, приемам я като оценка за труда ми. Искам да я споделя с колегите си и с всички мои ученици, с които заедно вървим по пътя през годините, заедно творим в класната стая, участваме в национални форуми, олимпиади, конкурси, покоряваме върхове и на театралната сцена. Честит празник на всички учители- съвременни български будители.“

Още снимки от новината

Учител от ГПЗЕ Захарий Стоянов“ със специалната награда „Софроний Врачански“

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Профилирана гимназия с преподаване на западни езици "Захарий Стоянов" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев