Стартира новата учебна година в ГПЗЕ „Захарий Стоянов”

Ддарина,Хасан,Анжела - 12 б
25.09.2015 / 14:55

На 15.09.2015г. на официалната церемония по откриването на новата учебна година бяха раздадени първите придобити в гимназията сертификати на Кембрийдж училищата в България по английски език за ниво В2 и ниво С1. От миналата учебна година ГПЗЕ „З.Стоянов” е изпитен център на ABO-ВELL и член на асоциацията на Кембрийдж училищата в България. /снимки от събитието може да видите във фотогалерията на сайта/.

 

 

С нов интериор и за последна година в класната стая посрещнаха новата учебна година 12 б клас. Анжела, Дарина и Хасан са автори и инициатори на проект за освежаване и подобряване на учебната среда в класната стая. Проектът стартира миналата учебна година с финансовата подкрепа на целия клас, любезното съдействие на г-н Антон Иванов –учител по изобразително изкуство в гимназията и най-вече с демонстрацията на талантливите умения на Анжела, Дарина и Хасан върху стената в класната стая. Надяваме се те да са пример и да имат много последватели през тази учебна година.

 

 

От 26.09.2015г. до 01.10.2015г. ГПЗЕ „З.Стоянов” ще бъде домакин на партньорите от гимназията на немския град Марктбрайт. Миналата година немската театрална трупа гостува на немските ни приятели, като в продължение на седмица бе част от училищния живот там.Тази година те ще станат част от живота на нашата гимназия, като ще посетят часове, ще пеят, ще танцуват и спортуват заедно с нашите ученици. Ще ви информираме подробно за всички предстоящи събития.

Още снимки от новината

Елеслав 12б кл.
Христина 12 а кл.
Мирена 12 а кл.
Христиана 12 а кл.
Даниел 12 а кл.
Елеслав 12б кл.

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Профилирана гимназия с преподаване на западни езици "Захарий Стоянов" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев